حباب شیشه ای

اجتماعی

حباب شیشه ای

اجتماعی

زنده‌یاد خسرو شکیبایی


هفتم فروردین ماه سالروز تولد زنده‌یاد خسرو شکیبایی بازیگر برجسته سینمای ایران بود که حضور او در نقش حمید هامون هرگز از یادها فراموش نمی‌شود.
 به گزارش خبرنگار مهر، نزدیک به چهار سال است که درگذشت بازیگر محبوب سینمای ایران خسرو شکیبایی می‌گذرد و هفتم فرودین‌ماه سالروز تولد وی است که سینمای ایران هنوز نتوانسته است جایگزینی برای او پیدا کند.

این بازیگر توانا سال ۱۳۲۳ در تهران به دنیا آمد و تحصیلاتش را در رشته بازیگری در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران به پایان برد. او تا پیش از انقلاب فقط در عرصه تئاتر فعالیت داشت و فعالیت حرفه‌ای در عرصه سینما را با بازی در فیلم “خط قرمز”مسعود کیمیایی آغاز کرد.

مرحوم شکیبایی در کنار بازی در سینما، کار در مجموعه‌های تلویزیونی متعددی را در کارنامه خود دارد. وی ۲۸ تیر ۱۳۸۷ دار فانی را وداع گفت، و اهالی هنر را داغدار کرد.


دلایل و درمان عطسه و آبریزش بینی در بهار


آلرژی‌ها یا حساسیت‌ها همراه با آمدن فصل بهار در بین مردم شایع شده و افزایش پیدا می‌کنند. بیشترین داروهایی که در این مورد استفاده می‌شوند آنتی‌هیستامین‌ها هستند که در واقع علایم ظاهری آلرژی را کاهش می‌دهند، نه این که آن را درمان کنند. از عوارض مهم این داروها ایجاد خواب‌آلودگی است.

آلرژی بهاری معمولا با آب ریزش بینی و سوزش چشم همراه است و در برخی موارد همانند سرماخوردگی حالت کرختی در بدن ایجاد می‌کند و فرد به عطسه‌های مکرر مبتلا می‌شود.

آلرژی، به واکنش‌های شدید و غیرعادی سیستم ایمنی بدن نسبت به ورود عوامل خارجی گفته می‌شود که عوارض گوناگونی را برای فرد ایجاد می‌کند.این عوارض اگرچه در بیشتر موارد مقطعی و زودگذر هستند، ولی در مواردی نیز واکنش‌های شدید بدن را سبب می‌شوند و تا مدت طولانی ادامه می‌یابند.به گفته پزشکان، حساسیت بهاری می‌تواند به طور ناگهانی یا تدریجی ایجاد شود و چند دقیقه تا چند ماه به طول بینجامد.


به گزارش پایگاه اینترنتی مای هلث دیلی نیوز، آلرژی در بیشتر موارد زمینه ژنتیکی دارد، ولی عوامل محیطی نیز بر آن موثر هستند.درمان آلرژی به شناخت دقیق عوامل حساسیت‌زا (آلرژن) نیاز دارد و به این منظور باید آزمایش‌های متعددی انجام شود.پس از شناسایی این عوامل به بیمار توصیه می‌شود که حتی‌الامکان از این عوامل دوری کند.البته در برخی موارد داروهای ضدحساسیت تجویز می‌شود و در صورتی که آلرژی خیلی شدید باشد، تزریق آمپول هم انجام می‌شود.


بنابراین گزارش، درمان قطعی آلرژی جز در موارد معدودی امکان‌پذیر ......
ادامه مطلب ...

تعیین هویت

در تعیین هویت، سامانه پس از دریافت داده های بیومتریکی ارائه شده توسط فرد یا کاربر سامانه به مقایسه داده ها با کلیه اطلاعات ثبت شده در مرجع (بانک اطلاعاتی) می پردازد. در این حالت فرض بر این است که اطلاعات فرد در سامانه وجود دارد.

به این ترتیب نیازی نیست که کاربر قبل از مقایسه داده های بیومتریکی اش ادعای هویت خاصی را داشته باشد. در واقع تعیین هویت، پاسخ به این سوال است که " او چه کسی است؟

لازم به ذکر است که تعیین هویت به دو صورت اجرا می شود؛ تعیین هویت مثبت و تعیین هویت منفی. در تعیین هویت مثبت سامانه جهت اثبات وجود یک داده بیومتریکی در بانک اطلاعاتی، عمل مقایسه و جستجو را انجام می دهد. در این حالت، هدف اجازه یافتن برای ورود در سامانه است. یک سامانه با تعیین هویت مثبت امکان استفاده چندین نفر از یک هویت مشترک را از بین می برد. در تعیین هویت منفی، نبود داده بیومتریکی در سامانه- مشابه الگوی ارائه شده توسط کاربر - بررسی می شود و منظور از آن جلوگیری از ورود فرد غیر مجاز به سامانه است. یک سامانه با تعیین هویت منفی امکان استفاده از چند هویت توسط یک نفر را از بین می برد .

نوع تعیین هویتی که مورد نظر است، از جمله عوامل مؤثر در تنظیم پارامترهای تشخیصی یک سامانه بیومتریکی ( که در بخش پارامترهای ارزیابی سامانه های بیومتریکی تشریح می گردند) می باشد.بطور کلی به تعیین هویت به علت مقایسه داده های فرد با کل بانک اطلاعاتی، مقایسه n_1 هم گفته می‌شود.

عموماً سامانه‌های تأیید هویت سریع تر و صحیح تر از سامانه‌های تعیین هویت عمل می کنند. چرا که به جای انجام مقایسه ی داده ی ورودی با هزاران داده ی موجود در سامانه (تعیین هویت)، فقط مقایسه ی داده های فرد با داده های مربوط به هویت ادعا شده (تأیید هویت) صورت می گیرد.

تأیید هویت

در تأیید هویت، در ابتدا فرد از طریق ذکر نام یا وارد نمودن رمز عبور و یا ارائه مدرک شناسایی (و یا از هر طریق متداول و مرسوم غیر بیومتریکی دیگر) وجود هویت خاصی را ادعا می نماید.


سپس سامانه به مقایسه داده های بیومتریکی مدعی با داده های ثبت شده در مرجع طبق مشخصات ارائه شده توسط فرد می پردازد و ادعای وی مورد بررسی قرار می گیرد و نتیجه به نحو مقتضی اعلام می گردد.


تأیید هویت در واقع پاسخ به این سؤال است که " آیا او همان فردی است که ادعا می نماید؟ " در اینجا مشخصات بیومتریکی فرد فقط با اطلاعات ثبت شده متناظر با هویت مورد ادعا مقایسه می‌شود ؛ لذا تأیید هویت، مقایسه 1:1  نیز نامیده می شود.